Boliger vi har opført​

Laksevænget​

Hvidbjergvej 7a​

Hvidbjergvej 7b​

Hvidbjergvej 7c

Tranevej​

Skullebjergalle 45

Stenhøjvænget 11​

Ravnsgårdsvej​

"VINDUESUDSKIFTNINGEN KUNNE IKKE VÆRE MERE PROFESSIONEL"

Det trækker ikke længere ind ad vinduerne hos Arne Sørensen, der skiftede sine gamle vinduer ud med VELFAC Ribo. Den tidligere tømrer roser VELFAC VinduesMesterens professionelle håndværk.

Da Arne Sørensen og hans hustru købte deres hus i 2008, var vinduerne i dårlig stand. Blandt andet var trærammerne rådnet nederst, og der var et tydeligt varmetab igennem ruderne. Parret gik derfor på udkig efter nye vinduer. I den forbindelse stødte de på muligheden for at bestille en VELFAC VinduesMester til at komme ud og give et tilbud.

”VinduesMesteren kiggede på vores hus og foreslog en vinduesløsning. Jeg fik også produktkataloger, som vi studerede, og ud fra dem diskuterede vi os frem til, hvad vi skulle vælge. Det gik meget nemt,” fortæller Arne Sørensen.

ALU-VINDUER MATCHER HUSET

Huset er fra 1960’erne, og facaden er beklædt med aluminiumplader fra vinduerne og nedefter. Parret valgte derfor VELFAC Ribo, som er designet til huse fra især 1960- til 1980’erne. De valgte desuden vinduerne med aluminium udvendigt, så de matcher den aluminiumsbeklædte facade i både farve og udtryk.

”Vinduernes kvalitet og finish tiltalte os. Samtidig passer deres udseende godt til vores hus, og det var vigtigt, for vi ville jo ikke ændre husets udseende,” siger Arne Sørensen.​

NYE VINDUER HOLDER TÆT

VELFAC Ribo kommer som standard med en rude i tre lag glas, og derved opnår vinduet energimærke A. Det kan parret mærke.

”Vi har ikke kuldeindfald fra vinduerne mere. Før kunne vi mærke kulden trænge igennem, når vi sad tæt på dem. Der er heller ikke længere dug på ruden indvendigt om morgenen,” siger Arne Sørensen.

HURTIG OG PROFESSIONEL UDSKIFTNING

Arne Sørensen er selv udlært tømrer for en del år siden, og måske derfor blev vinduesudskiftningen kigget ekstra godt efter i sømmene. Men der har ikke været noget at klage over, fortæller han.

”Vi var meget positivt overraskede over VinduesMesterens håndværk. Processen med at rive de gamle vinduer ud og montere de nye kørte helt super – han var færdig i løbet af meget kort tid, og det hele var i orden bagefter. Der var ingen skader på hverken tapet eller loft, og der var ikke noget sjusk, som man sommetider ser. Det kunne ikke være mere professionelt,” siger Arne Sørensen.

Peter Frandsen & Søn 2015​

Bo Frandsen i Fredericia, Midtjylland, DK på Houzz