Vælg kundetype

Vi vil gerne give dig som Velfac kunde, den bedste oplevelse ved at handle med os. Derfor er det vigtigt for os at vide, hvilken kunde type du er.

Er du typen der ved hvad du skal bruge, og vil montere selv og Prisen er det vigtigste. Så er du type 1 Benyt så tilbud på 24 linket på siden.

Er du kunden der gerne vil finde rådgivning på nettet, og godt kan tage et mål af dine gamle vinduer som vi kan lave tilbuddet ud fra, og her ved få en skarpere pris på nye vinduer. Benyt så tilbud på 24 timer linket på siden. Og sæt kryds i tilbud på montering . Så er du type nr 2

Er du typen, der gerne vil have besøg af en vindues mester, der hjælper dig igennem alle faserne i et vindues køb, lige fra den første rådgivning til det færdige resultat. Hvor man godt vil give lidt extra for den mere service der ligger i det. Så er du type 3 Ring så til mig og vi kan lave en aftale om et besøg.

​​Det er vigtigt at vide, at man som kunde type 2 og 3 altid vil få besøg af en uddannet Velfac vindues mester, der kommer og rådgiver og sørger for, at tage de mål som vinduerne bliver produceret efter. Så man trygt kan slappe af, og glæde sig til de nye vinduer kommer. Det er også de samme tømrer der kommer og montere, og da vi ikke laver andet en montering af Velfac vinduer, Kan vi med god grund kalde os for Eksperter i det.

Som en ekstra sikkerhed stiller Velfac garanti for, at vores arbejde udføres korrekt.

Med venlig hilsen

Velfac Vindues mester

Bo Frandsen

Mobil 22 38 34 65

​Støvfri montering - Vi passer på dit hjem

Adresse​

Skullebjergalle 45

7000 Fredericia​

​CVR: 27908799​

Kontakt​

Telefon: 22 38 34 65

E-mail: bo-frandsen@mail.dk