VELFAC VINDUESMESTER

”Hvorfor valgte vi selv, at blive velfac vindues mester.”

Efter mange år som vindues montør, får man jo et ganske godt kendskab til de forskellige vinduers fabrikker.

Der er jo mange, der laver gode vinduer i Danmark . Men der er også nogle, som er knap så gode.

Vi vil gerne stå som et kvalitets bevist firma. Der med stolthed , kan sætte vores navn på et udført stykke arbejde, og med Velfac, har vi fundet lige det vi ønsker. Et firma hvor kvalitet og design går op i en højere enhed. Et firma der kan bevise,at de produkter de kommer med også holder.

Så da Velfac vindues mester ordningen kom, var vi blandt de første der efter uddannede os i præcis Velfac produkter. Og vi efter uddanner os løbende gennem Velfac.

Det gør, at vi i dag kan kalde os for Specialister i montering af Velfac produkter. Vi mener, at vi har fundet det vores kunder Ønsker.

En Tømrer mester, der selv er med ude ved kunden fra start til slut. Og en Tømrer mester der har et stort hold af specialister bag sig.​

​”Hvorfor skal du vælge Tømrer mester Peter Frandsen og søn”​

1. Du får en extra sikkerhed ved at vælge en Velfac vindues mester.

Da vi løbene får kontrolleret vores arbejde.

Af Velfac. ( Vi har kun modtaget gode smilier :) :) :) :)

2. Det er mester selv der kommer ud og monterer.

3. Der hvor vi ved, at vi skiller os ud fra vores kollegaer, er vores afdækning . Vi gør os meget omhyggelige med, ikke at svine jeres hjem. Som vi plejer at sige, der skal ikke gøres rent efter os, for vi sviner ikke.

4. En stor del, af vores kunder, er kunder der bliver sendt til os fra Velfac og det tager vi som et kvalitets stempel i sig selv.

5. Skulle der opstå et problem, det kunne være en transport skade ( som er meget sjælden) så har Velfac en vel fungerende service afdeling .

6. Vi har valg at lægge alt vores energi i, at leverer og monterer Velfac og det gør vi, fordi det er et produkt som vi gerne vil lægge navn til.

”Se de nye vinduer i dig hus med det samme”

Klik på linket og følg vejledningen. Velfac hjemme side.​​

Adresse​

Skullebjergalle 45

7000 Fredericia​

​CVR: 27908799​

Kontakt​

Telefon: 22 38 34 65

E-mail: bo-frandsen@mail.dk