BOLIGFORENING VILLE HELST HAVE VELFAC​

VELFAC leverede en moderne og skræddersyet vinduesløsning til en andelsboligforening i Fredericia. De nye vinduer sparer foreningen tid og penge på den lange bane.

Rudolf Steiner Allé i Fredericia er hjemsted for en andelsboligforening på otte huse. Da flere af vinduerne og dørene i husene efterhånden var ret medtagne og nogle decideret rådne, besluttede foreningen at skifte dem ud. De nye vinduer fandt man hos VELFAC.

”Der var også andre leverandører i spil, men vi ville helst have VELFAC. Vi er mere trygge ved dem, fordi det er en etableret virksomhed, som ikke lige forsvinder. Derfor er vi sikre på, at vi har garanti på vinduerne, og vi ved, at vi kan finde reservedele eller udskifte et vindue, hvis der opstår behov om nogen år,” siger Lene Stenderup, der er formand for andelsboligforeningen.

SKRÆDDERSYET TIL SPANSK STIL

​De otte huse i foreningen er bygget i en spansk-inspireret stil med en særlig arkitektur, hvor blandt andet vinduerne har en særpræget form. Foreningen havde derfor behov for specialtilpassede vinduer i et design, som komplementerer den spanske stil. For at imødekomme det ønske hev VELFAC fat i tegnebrættet og designede vinduerne specifikt til husene.

”Det var selvfølgelig vigtigt for os at få et produkt, vi var tilfredse med – og det fik vi. Vores nye vinduer har et pænt design med en aluminiumramme, som passer rigtig godt til vores huse,” siger Lene Stenderup.​

SPARER TID OG PENGE​

Beboerne står selv for at vedligeholde vinduerne indvendigt, men det er foreningens pligt at male og pleje vinduernes udvendigt. Det var derfor en stor fordel, at VELFACs vinduer har aluminium på ydersiden, som kun kræver minimal vedligeholdelse.

”Vi blev enige om vælge vinduer, der måske er lidt dyrere i investeringen, men som til gengæld er næsten vedligeholdelsesfri. På den måde betaler vi lidt mere til en start, men så har vi færre udgifter og mindre tidsforbrug på længere sigt,” siger Lene Stenderup.

KÆMPE PLUS FOR BEBOERHÅNDTERING​

At udskifte vinduer i en boligforening er en proces, der uundgåeligt vil berøre beboernes dagligdag. Ikke desto mindre har Lene Stenderup ikke oplevet én eneste klage undervejs i projektet.

”Jeg vil gerne give et kæmpe plus for VELFAC VinduesMesterens beboerhåndtering. Han var sød og hjælpsom og god til at kommunikere, hvor og hvor langt han var. Der var ingen sure naboer – alle var bare så glade for forløbet,” fortæller Lene Stenderup.

”Der var lige to vinduer, som ikke havde den rette form, men det blev ordnet med det samme uden diskussioner, og uden at projektet blev forsinket. Det var virkelig en smertefri operation.”​​

Adresse​

Skullebjergalle 45

7000 Fredericia​

​CVR: 27908799​

Kontakt​

Telefon: 22 38 34 65

E-mail: bo-frandsen@mail.dk