NYE VINDUER I KLASSISK STIL HOLDER PÅ VARMEN​

Rigo Lindskov Rasmussen og hans hustru skiftede deres gamle slidte vinduer ud med VELFAC Classic. Nu har de vinduer, der holder på varmen, kræver minimal vedligeholdelse og samtidig passer til husets klassiske stil.

De mere end 60 år gamle vinduer i Rigo Lindskov Rasmussens hus var ikke kun slidte og utætte – nogle var også rådne i træet eller så skæve, at de var vanskelige at åbne. Sammen med sin hustru besluttede han derfor at udskifte de aldrende vinduer.

”Jeg undersøgte markedet og forhørte mig hos kolleger og bekendte og endte så med at tage fat i VELFAC. Hos VELFAC er det nemt – du bestiller bare en gratis opmåling på deres hjemmeside, så kommer der en VinduesMester ud og rådgiver dig om mulighederne,” fortæller Rigo Lindskov Rasmussen.

”Vi valgte VELFAC, fordi vi havde fået dem anbefalet, og fordi Bo Frandsen, deres VinduesMester, virkede både fornuftig og kompetent. Vi havde hørt historier om, at VELFAC-vinduer kan have problemer med kuldebroer, som danner kondens på indersiden af ruden, men Bo forklarede, at de problemer er blevet løst.”

NYE VINDUER PASSER TIL HUSETS STIL

​Næste skridt var at finde den rette vinduesmodel. Rigo Lindskov Rasmussen bor i en murermestervilla fra 1949, så valget faldt på VELFAC Classic, der er udviklet specielt til klassiske huse.​

”Vi valgte VELFAC Classic, fordi de er pæne og passer rigtig godt til husets stil. Havedørene har desuden nogle smalle dørrammer, som gør dem lette at se på. Det er også et kæmpe plus ved vinduerne fra VELFAC, at klikventilerne er skjulte udefra. De der små tekniske finesser, kan vi godt lide,” siger Rigo Lindskov Rasmussen.

​Det spillede også ind i parrets beslutning, at vinduerne er indbrudssikre. Samtidig kræver vinduerne næsten ingen vedligeholdelse, fordi den udvendige side består af aluminium.

”Så slipper vi for at male dem hvert år,” fortæller Rigo Lindskov Rasmussen.

”SAMARBEJDET FUNGEREDE UPÅKLAGELIGT”

​Den tiltrængte vinduesudskiftning har betydet, at huset er blevet varmere, og indeklimaet er generelt blevet markant bedre, fordi vinduernes klikventiler hjælper til en god ventilering af huset. Og processen med at udskifte vinduerne? Den har været smertefri.

”Samarbejdet med VELFAC fungerede upåklageligt. Det var hurtigt, nemt og professionelt hele vejen igennem. Det skinnede virkelig igennem, at deres VinduesMester er specialiseret i at montere vinduer. Det gav en ro, for jo mere specialiseret, jo bedre er du til dit arbejde. Samtidig har de været hurtige til at sende tilbud frem og tilbage, ligesom de leverede vinduerne til tiden. Det er også vigtigt,” siger Rigo Lindskov Rasmussen.​​

Adresse​

Skullebjergalle 45

7000 Fredericia​

​CVR: 27908799​

Kontakt​

Telefon: 22 38 34 65

E-mail: bo-frandsen@mail.dk